Poznaj nasz zespół w San Diego, Stany Zjednoczone, od wtorku 22 do czwartku 25 kwietnia na XPONENTIAL, stoisko 4700

Aktualizacja (13 / 04 / 2024): Posiadamy duży zapas wszystkich naszych produktów, znajdziesz nas również w i    Kup teraz

Informacja prasowa: ArduSimple wprowadza na rynek pierwszy odbiornik GPS typu plug-and-play o dokładności do centymetra poniżej 1 €

simpleSSR z Thingsstream Point Perfect

Barcelona, ​​Hiszpania – 1 lipca 2020 r. - ArduSimple prostySSR GPS/GNSS RTK odbiorca pozwala użytkownikom osiągnąć dokładność na poziomie centymetrów bez konieczności stosowania stacji bazowej. Rolnictwo precyzyjne, survey i mapowania, drony i pojazdy autonomiczne mogą czerpać korzyści z tej technologii.

Dzięki u-blox F9 RTK silnik, usługę Sapcorda SAPA Premium i ArduSimple integracja i wstępna konfiguracja, wystarczy włączyć, odczekać 1-2 minuty i cieszyć się centymetrową precyzją.

ArduSimple's simpleSSR — zestaw startowy (w tym Multiband RTK odbiornik, odbiornik SSR, 1 rok nieograniczonego pakietu danych i 1 rok SAPA Premium RTK-usługa SSR) zapewnia wszystkie komponenty potrzebne do pozycjonowania centymetrowego typu plug&play. Dokładna pozycja jest dostępna przez USB, UART i I2C, ale także przez Bluetooth, Wi-Fi lub RS232 z odpowiednim akcesorium.

"ArduSimpleWizją firmy jest uczynienie centymetrowego GPS/GNSS niedrogim i dostępnym dla każdego. Usunięcie kłopotów ze stacją bazową jest kluczowym krokiem w tym kierunku”. mówi Josep Olivart, starszy konsultant ds ArduSimple.

O nas ArduSimple

ArduSimple (www.ardusimple.com) opracowuje przyjazne dla użytkownika i niedrogie odbiorniki GPS/GNSS oraz narzędzia do oceny technologii wielopasmowego GNSS, w tym kinematyki czasu rzeczywistego (RTK) funkcjonalność z dokładnością do centymetra, dzięki czemu GNSS RTK technologia prosta, niedroga i dostępna dla każdego. Dzięki serii zestawów startowych, samouczków, usług inżynieryjnych i produktów OEM, ArduSimple umożliwia swoim klientom:

• Przetestuj technologię i uwierz, że możliwe jest osiągnięcie centymetrowej precyzji w przystępnej cenie.
  • Przyspiesz ich projekty i rozwój dzięki płytom ewaluacyjnym plug and play i zestawom startowym.
  • Twórz produkty i rozwiązania dzięki wykwalifikowanemu wsparciu, usługom „pod klucz” i wstępnie skonfigurowanym produktom OEM.

ArduSimple kontakt z mediami:

info@ardusimple.com

Jeśli podobały Ci się te treści, możesz nas śledzić Twitter, YouTube, Facebook or LinkedIn aby być na bieżąco z takimi treściami.

Chcesz dowiedzieć się więcej o GPS/RTK?

1. Nasz zespół inżynierów skontaktuje się z Tobą w celu rozwiązania wszelkich pytań
2. Będziemy na bieżąco informować Cię o promocjach i nowościach produktowych
3. Dowiesz się od nas tylko wtedy, gdy będziemy mieć ważne wiadomości, nie będziemy spamować Twojego e-maila